​Ole huippu-

myyjä ja

hyvä pomo.

​Ole huippu-myyjä ja hyvä pomo.

​Vakuuta, myy ja menesty!

​Miten myyt tuloksellisesti? Mikä on luontainen vahvuutesi johtajana? Taatusti erilainen -työkalupakki auttaa menestymään myynti- ja johtamistyössä.

Taatusti erilainen –myyntikoulutus

Menestyvä myyjä hyödyntää omia vahvuuksiaan ja korostaa luontaisia kykyjään. Miten myyt tuloksellisesti? Miten kehityt ja etenet?

Toiminnallisen neurotieteen asiantuntija ja sensovalmentaja Jouko Mikkolan ja myyntivalmentaja Hanna Häppölän Taatusti erilainen –myyntikoulutus on nimensä veroinen ja tuulettaa perinteisiä käsityksiä myyntityöstä. Luontaiset vahvuudet ovat keskiössä, kun kehitetään yksilöllisiä myyntitaitoja.

– Vuorovaikutustaidot erottavat huippumyyjän tavallisesta myyjästä. Huippumyyjä osaa kuunnella asiakkaan tarpeita, ja sitä kautta hän rakentaa luottamuksen. Tämän jälkeen vain on taivas rajana, sensovalmentaja ja kouluttaja Jouko Mikkola innostaa.

Omien vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen tapahtuu toiminnallisen neurologian kautta. Luontaisia vahvuuksia hyödynnetään kaikessa vuorovaikutuksessa. Silloin myynti onnistuu tehokkaasti ja luontevasti.

Taatusti erilainen –johtamiskoulutus

Kartuta ammattitaitoasi ja kehity hyväksi pomoksi! Taatusti erilainen -johtamisvalmennuksessa opit käyttämään vahvuuksiasi ja saamaan parhaat puolet esiin myös työntekijöistäsi.

Toiminnallisen neurotieteen asiantuntija ja sensovalmentaja Jouko Mikkola ja yhteisöpedagogi Sipi Korkatti tietävät, miten etevästä esimiehestä kehittyy paras pomo.

– Johtaminen perustuu luottamukseen, kuuntelutaitoon ja edestä johtamiseen. Hyvä pomo kannustaa ja tukee henkilöstöä johtamaan itse itseään sekä antaa riittävän vapauden toteuttaa yhdessä sovittuja tavoitteita. Henkilöstön tulee ottaa vastuu oman työn tekemisestä ja johtajien täytyy antaa siihen mahdollisuus, sensovalmentaja ja kouluttaja Jouko Mikkola sanoo.

Onnistuja​t

”Esimiehenä näen, että myynti toimii nyt tehokkaammin, ja erilaisia toimintatapoja arvostaen.”
Mika Walkamo
Vanajanlinna Group

​"Ehdottomasti kaikki se tieto, mitä itsestäni koulutuksesta sain, auttaa minua ymmärtämään itseäni paremmin.
Koulutus oli mielenkiintoinen ja avoin ja positiivinen ilmapiiri teki siitä erittäin mielekkään! Suosittelen!"
Sara Kauppinen

Proakatemia

Share This