​Käytä

luontaisia

vahvuuksiasi.

​Käytä luontaisia vahvuuksiasi.

​Sensovalmennus auttaa kehittymään vahvuuksien kautta

​Vaikka sisu vie läpi harmaan kiven, kannattaa unohtaa heikkojen kohtien kanssa painiminen. Sensovalmennuksessa keskitytään vahvuuksiin ja luontaisten kykyjen kehittämiseen.

Sensovalmennus keskittyy aivojen ja hermolihasjärjestelmän luontaisiin toimintatapoihin. Sensovalmennus auttaa sinua ja kehoasi toimimaan paremmin esimerkiksi työssä, harrastuksessa, treenaamisessa ja urheilussa. Yksilöity harjoittelu vahvistaa sinun kehoasi oikealla tavalla.

– Meillä on yksilölliset tarpeet. Sensovalmennus opettaa liikkumaan ja työskentelemään sinun kehosi ja hermostosi tarpeiden mukaan, sensovalmentaja Jouko Mikkola sanoo.

Jouko Mikkola on kokenut hyvinvoinnin asiantuntija, sensovalmentaja, eli Senso Trainer. Hän kartoittaa luontaiset vahvuudet, parhaimmat ominaisuutesi, jotta voit kehittää toimintakykyäsi järkevästi ja tuloksellisesti.

Miksi luontaiset vahvuudet ovat Sensovalmennuksessa tärkeitä?

On selvää, että vasenkätisen ei kannata väkisin kirjoittaa oikealla kädellä, koska se ei ole luontaista. Kädentaidot on helppo esimerkki, mutta luontaiset vahvuudet liittyvät kaikkeen tekemisen: esimerkiksi liikkumiseen, kommunikoimiseen, esiintymiseen, työssä menestymiseen, asiakaspalveluun, kuntoiluun ja urheilemiseen.

– Jotta saamme itsestämme parhaimmat puolet esiin, täytyy kartoittaa, mitkä ovat luontaisia tapojamme toimia, harjoitella ja työskennellä. Sensovalmennuksen ansiosta, tulemme paremmiksi ja taitavammiksi – iästä riippumatta. Jos toimimme luontaisia vahvuuksiimme vastaan, voimme huonosti, sekä fyysisesti että henkisesti, sensovalmentaja Jouko Mikkola sanoo.

Sensovalmennus vahvistaa vahvuuksia, jolloin heikkoudet menettävät merkityksensä. Liian usein kulutamme aikaa ja energiaa heikkouksien kehittämiseen sen sijaan, että keskittyisimme vahvuuksien kautta toimimiseen ja luontaisten lahjojen aktivoimiseen.

Sensomotoriikka on osa toiminnallisen neurotieteen alaa. Sillä tarkoitetaan aistien, aivojen, tukirangan ja hermolihasjärjestelmän poikkitieteellistä toimintaa.

Sensovalmennuksessa tarkastellaan aivojen ja hermoston välistä vuorovaikutusta. Se auttaa ymmärtämään persoonallisuutta ja luontaisia vahvuuksia sekä hyödyntämään yksilöllisiä taitoja ja voimavaroja kokonaisvaltaisesti.

Onnistujat

”Joukolla on monipuolinen osaaminen valmentamisesta, sekä selkeä ja johdonmukainen tapa lähestyä asioita. Suosittelemme.”
Tiina Halinen
Toimitusjohtaja, Linnan Klinikka Oy


”Oma pelaaminen, peli-identiteetti ja rooli joukkueessa sai selkeän leiman.”
Michaela Madsen
Varakapteeni, HPK


”Nyt pystyn paremmin huomioimaan henkilöstön tarpeet ja sain työkaluja oman työn ja henkilöstön organisointiin.”
Satu Saarinen
K-Supermarket Turenki


”Joukkuehenki kehittyi, ja olimme henkisesti valmiit voittamaan Suomen mestaruuden.”
Luca Chiappini
Päävalmentaja, HPK

Share This