Golfin mentaalisten taitojen kartoitus julkaistu

Työkalu valmentajille ja pelaajille mentaalisten vahvuuksien ja haasteiden tunnistamiseen

Golfin mentaalisten taitojen kartoitus on vapaasti valmentajien ja pelaajien käytössä. Kysely on suuntaa antava ja toimii herättäjänä mutta valmentajien on hyvä käydä pelaajien kanssa keskustelu koska jokainen on yksilö ja toiset kokevat asiat eri tavoin.

Suomen Mentaalivalmennuksen golfin mentaalisten taitojen – kartoitus on julkaistu. Kysely antaa suuntaa pelaajan mentaalisista taidoista ja vahvuuksista eri mentaalisella osa-alueella, jotka vaikuttavat golfsuoritukseen ja tulokseen.
”Golf on kokonaisvaltainen laji, jossa lajitaitojen lisäksi tarvitaan henkisiä ja fyysisiä voimavaroja. Yleisesti lajitaitoihin ja fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen kiinnitetään huomiota, oli kyseessä sitten kilpa- tai klubipelaaja, mutta henkisten ominaisuuksien ja taitojen harjoitteluun ei samalla lailla panosteta. Kysely sopii niin kilpa- ja klubipelaajalle omien vahvuuksien ja haasteiden tunnistamiseen. Lisäksi se toimii valmentajille hyvänä apuvälineenä pelaajien mentaalisten taitojen kehittämiseen ja kartoitukseen. ” Suomen Mentaalivalmennuksen valmentaja ja PGA Pro Jouko Mikkola toteaa. Suomen Mentaalivalmennus Oy

Vastaava mentaalisten taitojen kartoituskysely ilmestyy elokuussa myös jääkiekkoon, lentopalloon, tennikseen, jalkapalloon ja pöytätennikseen sekä työelämään. Kartoitus on avoin kaikille ja on maksuton.

Linkki kyselyyn ja maksuttomaan raporttiin golfin mentaalisista taidoista
https://kysely.suomenmentaalivalmennus.fi/kysely?id=3#Golf

Lisätietoja kyselystä
Jouko Mikkola
Suomen Mentaalivalmennus Oy
Mentaalivalmentaja
ActionTypes Certified
PGA Pro
0400 449979
jouko@joukomikkola.fi
www.suomenmentaalivalmennus.fi

Jouko Mikkola
Suomen Mentaalivalmennus

Kategoria(t): WAU!
Share This