​Refleksi-

hoidolla irti

kolotuksista.

​Refleksi-
hoidolla irti kolotuksista.

​Hieronta ja refleksihoito

Niska-jumi? Selkä-jumi? Jumi-jumi?

Jouko Mikkola ottaa vastaan hieronta-asiakkaita Terveyshuoltamolla Hämeenlinnan keskustassa. Asiantuntevissa käsissä kramppi ja kolotus katkeavat. Hän valmistuu hierojaksi vuonna 2018.

– Monesti lihasten kipeytyminen johtuu kuormittavasta työasennosta tai väärästä harjoittelutekniikasta. Sensovalmentajana tarjoan kokonaisvaltaisen analyysin kehon tilanteesta ja tehokkaat työkalut sekä lihasten hoitoon että kolotusten ennaltaehkäisyyn, sensovalmentaja Jouko Mikkola sanoo.

Lihasten jäykkyyttä, kolotuksia ja jumituksia parantaa myös refleksihoito. Motoriikka- ja refleksikartoitus paljastaa, jos hermosto on ylikuormitustilassa. Sen purkaa refleksihoito vaikuttamalla primitiivireflekseihin.

– Päälle jääneet primitiivirefleksit kuormittavat kehoa turhaan. Refleksihoidolla korjataan hermoston turhia liikemalleja ja saadaan voimavarat hyötykäyttöön.

Onnistuja: Tiina Jokinen

”Tuntuu kuin olisin kuoriutunut perhoseksi: kaikki ylimääräinen on otettu pois päältä! Juoksen, pyöräilen ja tanssin paljon, ja uusien askelkuvioiden omaksuminen on nykyään helpompaa. Ja aivan päivänselvää on, että päänuppi seuraa rentoutunutta kehoa!”

Share This