Opi huippu-
myyjäksi!

Opi huippu-
myyjäksi!

Taatusti erilainen -myyntivalmennus

Menestyvä myyjä hyödyntää omia vahvuuksiaan ja korostaa luontaisia kykyjään. Miten myyt tuloksellisesti? Miten kehityt ja etenet?

Taatusti erilainen –myyntivalmennus on yksilöllinen myynnin koulutus vailla vertaa! Myynnin johtaminen saa uuden käänteen, kun otetaan käyttöön taatusti erilaiset myynnin ja markkinoinnin työkalut.

Toiminnallisen neurotieteen asiantuntija ja sensovalmentaja Jouko Mikkolan ja myyntivalmentaja Hanna Häppölän Taatusti erilainen –myyntikoulutus tuulettaa perinteisiä käsityksiä myyntityöstä. Luontaiset vahvuudet ovat keskiössä, kun kehitetään yksilöllisiä myyntitaitoja.

Huippumyyjä osaa kuunnella asiakasta

– Vuorovaikutustaidot erottavat huippumyyjän tavallisesta myyjästä. Huippumyyjä osaa kuunnella asiakkaan tarpeita, ja sitä kautta hän rakentaa luottamuksen. Tämän jälkeen vain on taivas rajana, sensovalmentaja ja kouluttaja Jouko Mikkola innostaa.

Hanna Häppölä korostaa vuorovaikutuksen merkitystä tuloksellisessa myyntityössä. Huippumyyjä ei välttämättä ole äänekäs moottoriturpa, vaan hyvä kuuntelija.

– Myynti on vuorovaikutusta. Tarjoamme työkalut luottamuksen rakentamiseen. Kauppa syntyy vasta kun asiakas luottaa myyjään, Hanna Häppölä sanoo.

Taatusti erilainen -myyntikoulutus on yksilöllinen valmennus

Taatusti erilainen –myyntivalmennuksessa otetaan jokaisen myyjän luontaiset vahvuudet käyttöön 100-prosenttisesti.

Sen vuoksi koko päivän valmennukseen mahtuu vain 8 osallistujaa.

– Yleensä myynti- ja johtamiskoulutukset keskittyvät yleiseen tasoon, jossa ohjeet ovat samat kaikille. Taatusti erilainen –myyntivalmennuksen lähtökohta on päinvastainen: liikkeelle lähdetään yksilön henkilökohtaisista ominaisuuksista ja vahvuuksista, Jouko Mikkola korostaa.

Taatusti erilainen –valmennukset ovat toimivaksi todistettu konsepti, joka tuottaa uusia – jopa yllättäviäkin! – näkökulmia myyntiin, johtamiseen ja markkinointiin.

– Tämä avaa myyntityötä ihan uudella tavalla. Vuorovaikutusta eivät korvaa koneet, vaan omien vahvuuksien täysi hyödyntäminen on pääomaa tulevaisuuden työhön.  Saat rahat takaisin, jos et oivalla jotain uutta, Hanna Häppölä lupaa.

Teksti ja kuvat: Tia Yliskylä

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ

TAATUSTI ERILAINEN –MYYNTIVALMENNUS

• 1 valmennuspäivä ja ennakkotehtävät

• Osallistujia max 8 hlöä

• Perustuu vuorovaikutukseen ja läsnäoloon

• Intensiivinen irtiotto ja konkreettinen näkökulma

• Jokainen panee itsensä peliin ja saa uusia taitoja

Esimiehenä näen, että myynti toimii nyt tehokkaammin, ja erilaisia toimintatapoja arvostaen.

 
Mika Walkamo
Vanajanlinna Group

Koulutus oli mielenkiintoinen ja avoin ja positiivinen ilmapiiri teki siitä erittäin mielekkään! Suosittelen!


Sara Kauppinen
Proakatemia

Myynnin ammattilainen

Teen kouluttamisen lisäksi käytännön myyntityötä. Ideani ovat tarkkaan testattuja, eikä vuosikausia pölyttyneitä tapoja. Olen jatkuvasti utelias, spontaani ja hyvä innostaja.

HANNA HÄPPÖLÄ //  Myyntikouluttaja

Luontaisten vahvuuksien asiantuntija

Kokemukseni hyvinvoinnin edistämisestä on pitkä ja käytännöllinen. Olen erikoistunut vahvuuksien kartoittamiseen, henkisen valmennukseen ja tulokselliseen harjoitteluun. Saan kicksit golfista ja positiivisista ihmisistä!

JOUKO MIKKOLA //  Sensovalmentaja

Saat rahasi takaisin, jos et opi uutta!

Share This