Jouko Mikkolan uudet verkkosivut, olkaa hyvä!

Tuliterät kuvat, tekstit ja videot kertovat, miten sensovalmentaja Jouko Mikkola voi auttaa juuri sinua kehittymään työssäsi, treenaamaan tehokkaammin ja ylipäätään kukoistamaan.

Sensovalmennus kartoittaa jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia ja ohjaa toimimaan luontaista lahjakkuutta hyödyntäen. Lue lisää sensovalmennuksesta.

Sensovalmennus on suuressa roolissa Taatusti Erilainen –myyntivalmennuksessa. Toiminnallisen neurotieteen asiantuntija ja sensovalmentaja Jouko Mikkolan, myyntivalmentaja Hanna Häppölän ja yhteisöpedagogi Sipi Korkatin Taatusti erilainen –myyntikoulutus on nimensä veroinen ja tuulettaa perinteisiä käsityksiä myyntityöstä. Lue lisää.

Sensovalmennuksen lisäksi Jouko Mikkola on golf-valmentaja. Golf Pro Jouko Mikkola on K5-tason golf-valmentaja, PGA Golf Professional. Tutustu golf-valmennukseen.

Senso- ja golf-valmennusta täydentävät refleksihoidot ja hieronta. Jouko Mikkola valmistuu hierojaksi vuonna 2018. Refleksihoitojen ja hieronnan yhdistelmä auttaa kolotuksiin, jumituksiin ja muihin lihasvaivoihin. Lue lisää.

Pysy kuulolla Jouko Mikkolan valmennuksista ja uusista ideoista. Tilaa uutiskirje.

Kategoria(t): WAU!
Share This